Додому НОВИНИ Влада і громада Дорогі брати і сестри, ХРИСТОС ВОСКРЕС! Воскресіння з мертвих Господа нашого Ісуса...

Дорогі брати і сестри, ХРИСТОС ВОСКРЕС! Воскресіння з мертвих Господа нашого Ісуса Христа – це основа нашої віри, це той непохитний фундамент, на котрому стоїть Християнство.

821
ПОДІЛИТИСЬ

Дорогі брати і сестри,
ХРИСТОС ВОСКРЕС!

izyslav
† ІЗЯСЛАВ, Архієпископ Житомирський і Овруцький.

Воскресіння з мертвих Господа нашого Ісуса Христа – це основа нашої віри, це той непохитний фундамент, на котрому стоїть Християнство. Як би не було Воскресіння то і сама віра в Бога була б марною, так говорить про це Апостол Павло: “якщо Христос не воскрес, то і проповідь наша марна, марна і наша віра” (1 Кор.15.14). Воскреслий Христос повсякчас стукає в наші серця закликаючи нас до діл віри, оскільки він прийшов до кожного з нас, щоб покликати до спасіння.

Возлюблені в Господі, дорогі брати і сестри! Сердечно вітаю вас із пресвітлим святом святої Пасхи Христової. Закликаю Вас бути вірними Богові, Церкві та Вітчизні, згідно святих Його заповідей про любов до Бога та людей. В ці важкі дні для України молитовно звертаймось до Воскреслого Христа про дарування нам любові та миру, щоб Українці заходу та сходу, півночі та півдня, радісно могли співати: “Воскресіння день! Просвітімось торжеством, і один одного обіймімо, назвімо братами і тих хто ненавидить нас і все простім ради Воскресіння”.

ХРИСТОС ВОСКРЕС!
ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

† ІЗЯСЛАВ,
Архієпископ Житомирський і Овруцький.

м. Житомир
Пасха Христова 2015 р.Б.