Додому Колонка редактора Знову не попередили…

Знову не попередили…

578
ПОДІЛИТИСЬ

Кожен рік в районі трапляються випадки пошкодження, а то й знищення сільгоспкультур на присадибних ділянках селян, внаслідок порушень обробітку полів великими агрофірмами.
Не обійшлось і цього року. На цей раз постраждали присадибні ділянки в Агатівці.
Після звернення селян, конфліктну ситуацію розбирали декілька разів. На останній зустрічі, за участю представників громадських організацій, голови РДА Едуарда Томашевського, заступника голови райради Юрія Волошина, начальника райуправління АПК, голови Осиківської сільської ради Сергія Маркусевича, представників агрофірм та тих, хто проводив обробіток полів було визнано, що селяни мають право на компенсацію втраченого. Але поки-що не зійшлись на вартості збитків.
На жаль, як і раніше, цей випадок стався внаслідок того, що обробіток полів проводився без належного попередження селян та сільської ради, що є грубим порушенням в такій роботі.

Фронтова медсестра дякує
Віра Олексіївна Кошеварова, фронтова медсестра, нагороджена орденами і медалями, дуже вдячна міській владі за розуміння та гарні кадри, які є нині в місті. Це, зокрема, директор ЖЕКу №7 Галина Миколаївна Ханіна та працівники, які якісно, професійно і в стислі строки провели ремонт в її квартирі.
Це гарний подарунок фронтовичці до Дня працівників медицини.

Павло Жебрівський на Донеччині
Колишній народний депутат України Павло Жебрівський, який неодноразово обирався на нашому окрузі у Верховну Раду, нещодавно Президентом України призначений головою Донецької обласної державної адміністрації.

Люди дуже просять…
В редакцію звернулись громадяни села Терехове з проханням до народного депутата України Олександра Ревеги посприяти відновленню першого ранішнього рейсу автобуса на Терехове.
Адже нині люди, які працюють в Бердичеві, змушені добиратись туди хто як може.
Наприклад, працівники швейної фабрики змушені вставати о 5 годині ранку, щоб сісти в попутні автобуси до Бердичева.
Люди дуже просять допомогти.

Буває й таке
Один з депутатів райради міста Києва взявши кредит в 40 мільйонів гривень і побудувавши готелі, згодом оголосив себе недієздатним і відмовився гасити позику, хоч продовжує бути депутатом.

Володимир Кравченко.