Додому НОВИНИ Влада і громада Райківський меценат влаштував свято для дітей.

Райківський меценат влаштував свято для дітей.

677
ПОДІЛИТИСЬ

Враження дитинства залишаються у свідомості людини протягом усього подальшого життя, впливають на розвиток її світогляду. Ще в дитинстві вона отримує від батьків настанову бути доброю і милосердною. Адже справедливість, безкорисна допомога іншим, працьовитість, бережливе ставлення до природи – найкращі якості людини. Той, хто це пам’ятає, завжди буде потрібний іншим людям, суспільству, державі. Діти нашого села не виростуть байдужими людьми, тому, що поруч є найкращий приклад того, якою повинна бути в майбутньому людина, яка  душею вболіває за долю своєї малої Батьківщини. Саме таким є Мкртчян Габріел Карленович.

Він долучається до усіх добрив справ, які відбуваються у нашому сел. Ось і цього разу, під час зимових канікул, за підтримки  нашого мецената відбувся новорічний ранок в клубі села Райки.

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти завжди нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з
надзвичайним захопленням.

На гостину до дітей завітав Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою, казкові герої всім відомих казок. Вони проводили цікаві конкурси, ігри, водили хороводи створили святкову атмосферу, забезпечили  гарний настрій та залишили чудові враження дітям, батькам, бабусям, дідусям.

Всі жителі села щиро вдячні Мкртчяну Г.К. за чудове свято, подарунки для всіх діток, які були присутні на святі, а також дітям із малозабеспечиних родин та дітям-інвалідам. Бажаємо нашому меценату здоровя, натхнення і надалі працювати на благо нашого рідного села, та його жителів. Низький уклін Вам, честь та шана!!!

Працівники культури села Райки.