Додому Колонка редактора “Свої” і “чужі” олігархи…

“Свої” і “чужі” олігархи…

667
ПОДІЛИТИСЬ

“Свої” і “чужі” олігархи…
В нашій країні часто влада і опозиція мінялись місцями: влада переходила в опозицію, а опозиція ставала владою і навпаки.
І тоді владні олігархи ставали хорошими, опозиційні – нехорошими, або навіть бандитськими. Зокрема, різні недобрі чутки ходили про Ріната Ахметова, але ось нещодавно я із здивуванням почув інформацію, що олігарх Ахметов за 2014 рік сплатив до бюджету України аж 32 мільярди гривень, що складає вагому частку всього бюджету України. Тож було б дуже добре, коли б всі багатії, і “чужі” і “свої” теж платили податки залежно від своїх статків, так як це роблять їх колеги в Європі, і тоді, можливо, не довелося б робити непопулярних кроків по відношенню до звичайних громадян.

Сесія міської ради
На позачерговій сесії міської ради депутати оперативно внесли зміни до бюджету та рішення міської ради щодо Програми розвитку житлово-комунального господарства на 2015 рік, а також затвердили на посаді керуючого справами виконавчого комітету Надію Сергіївну Мохно.

За 6 годин роботи районна сесія з другої спроби обрала заступника голови райради
На черговому засіданні районної ради розглядалось майже 30 питань, але найголовнішим з них були вибори заступника голови районної ради. Тому на зібрання прийшла небачена досі кількість депутатів – аж 56.
На дану посаду було внесено дві кандидатури: Максима Самчика і Юлія Волошина. Після того, як Самчик не набрав необхідну кількість голосів, голосували за Волошина, який теж не отримав потрібного кворуму. Це сталося при повторному голосуванні, коли депутати більшістю голосів заступником голови райради обрали Юлія Волошина.

“Земля Бердичівська” в Інтернеті
На початку березня в мережі Інтернет за адресою http://www.zb.zt.ua/ запрацював офіційний веб-сайт нашої газети – “Земля Бердичівська”.
Нині всі матеріали нашої газети, в тому числі і вітання, співчуття, поминання можна побачити на цьому сайті.

Володимир Кравченко.