Додому НОВИНИ Влада і громада Сесія міської ради: новий бюджет, кадрові зміни.

Сесія міської ради: новий бюджет, кадрові зміни.

729
ПОДІЛИТИСЬ

Після розгляду на засіданні виконкому проекту бюджету міста на 2015 рік, з яким виступила начальник фінуправління Алла Пацата, в цей же день депутати на сесії міської ради затвердили його в розмірі 332 млн. грн., як по доходах, так і по видатках.

Звичайно, новацій в новому бюджеті та податковому законодавстві чимало. Але радіти чи плакати не будемо, побачимо як вони діятимуть.

Депутати також звернулись до Верховної Ради та Кабміну скасувати високий акцизний податок на переобладнання автомобілів.

Направлено звернення і до Міністерства оборони про розміщення у Бердичеві, на Елінгу, на базі колишнього батальйону РЕБ нової військової частини.

Не обійшлось на сесії і без несподіванок. Приємних. Перша – перший заступник міського голови Іван Демусь попросив звільнити його з даної посади в зв’язку з тим, що згідно наказу міністра освіти він призначений виконуючим обов’язки директора Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права. Міський голова подякував йому за добросовісну роботу і вручив орден “За заслуги перед Бердичевом”. Іван Омелянович також нагороджений грамотою обласної державної адміністрації.

Друга – Василь Мазур запропонував обрати заступником міського голови начальника управління освіти і науки Валентину Адаменко, за що депутати також дружно проголосували.

Володимир Кравченко.