Додому ІНФОРМАЦІЯ Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені...

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна.

534
ПОДІЛИТИСЬ

Інформація відділу комунальної власності та земельних відносин виконавчого комітету Бердичівської міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна.

Найменування об’єкта оцінки:

– нежитлова будівля, музей історії м. Бердичева, площею 1428,2 кв.м, за адресою: м. Бердичів, пл. Соборна, 25;

– нежитлова будівля, площею 232,3 кв.м, за адресою: м. Бердичів, вул. Житомирська, 55-а.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єктів комунальної власності.
Для участі в конкурсі претенденти подають конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтвердних документів. До підтвердних документів належать:

– заява про участь у конкурсі (за встановленою формою);
– копія установчого документа претендента;
– копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
– письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;
– копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, та терміну виконання робіт (у календарних днях).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або несвоєчасного її подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсна документація подається за чотири робочих дні до оголошеної дати  проведення конкурсу  (включно).

Конкурс відбудеться 17 липня 2015 року об 11.00 у приміщенні виконавчого комітету Бердичівської міської ради за адресою: м. Бердичів, пл. Центральна, 1, кім. 16.

Телефон для довідок: 2-21-51.