Додому НОВИНИ Влада і громада Бердичівські шерифи затримали киянку за крадіжку золота.

Бердичівські шерифи затримали киянку за крадіжку золота.

557
ПОДІЛИТИСЬ

Працівники міліції встановили, що до крадіжки ювелірних виробів із оселі жительки району причетна гостя з Київщини. Триває досудове розслідування.

До Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 41-річна жителька району, яка повідомила, що з її будинку викрали ювелірні вироби із золота. Сума завданого збитку становить майже 10 тисяч гривень.

Дільничні інспектори міліції встановили, що кримінальне правопорушення вчинила 20-річна жителька Київської області, яка у скоєному зізналася.

– Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Дівчині загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3-х років, – повідомив т.в.о. начальника Бердичівського МВ УМВС Валерій Кравчук.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов’язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна.

Бердичівський МВ УМВС України
в Житомирській області.