Додому ІНФОРМАЦІЯ Відділ комунальної власності та земельних відносин Бердичівської міської ради повідомляє про повторний...

Відділ комунальної власності та земельних відносин Бердичівської міської ради повідомляє про повторний продаж на аукціоні.

695
ПОДІЛИТИСЬ

І Н Ф О Р М А Ц І Я
відділу комунальної власності та земельних відносин Бердичівської міської ради повідомляє про повторний продаж на аукціоні об’єкта іпотеки – нерухомого майна комунальної власності

Назва об’єкта та місцезнаходження:

нежиле приміщення, підвальне приміщення, площею 262,2 кв.м, за адресою: Житомирська обл., Бердичів, пл. Соборна, буд. 4.

Відомості про об’єкт: нежитлові підвальні приміщення в двоповерховому житловому будинку, розташованому в центральній частині міста. Основні елементи конструкцій приміщень: фундамент – бутовий; стіни – цегляні; підлога – кахельна, бетонна; перекриття – цегляне. Інженерне устаткування: електроосвітлення; центральне опалення; водопостачання, каналізація.

Питання використання земельної ділянки буде вирішуватися в межах чинного законодавства України.

Початкова вартість об’єкта з урахуванням ПДВ – 416 223,60 грн.
Умови продажу:

1. Переможець аукціону – покупець відшкодовує витрати, понесені на підготовку об’єкта до продажу, та за публікацію інформації про продаж його на аукціоні, згідно з виставленим рахунком продавця, і сплачує винагороду підприємству, представником якого є ліцитатор, що проводить аукціон, на підставі окремого договору.

2. Переможцю аукціону протягом трьох днів з дати підписання протоколу аукціону до укладання договору купівлі-продажу сплатити грошові вимоги іпотекодержателю цього об’єкта – АТ “Дельта Банк” на загальну суму 84728,06 грн. та суму заборгованості по простроченим процентам за користування кредитом, пені за несвоєчасне погашення заборгованості за кредитом, пені за несвоєчасне погашення заборгованості по процентам за користування кредитом, що будуть нараховані на дату погашення основного зобов’язання за кредитним договором, згідно з актом звірки взаєморозрахунків, підписаним арбітражним керуючим-ліквідатором МК ВЖРЕП №3 і цією банківською установою, що зараховується покупцю в рахунок ціни продажу об’єкта.

3. Переможцю аукціону, який відмовився від підписання протоколу аукціону або укладення договору купівлі-продажу об’єкта, сплачений гарантійний внесок у розмірі 10% початкової вартості продажу об’єкта не повертається.

Плата за реєстрацію заяви (реєстраційний внесок) у розмірі 17,00 грн. і решта коштів, після сплати грошових вимог АТ “Дельта Банк”, на підставі договору купівлі-продажу цього об’єкта вносяться на рахунок Відділу комунальної власності та земельних відносин №37181005003106 в УДКСУ Житомирської області, МФО 811039, код ЄДРПОУ 25308153.

Грошові кошти у розмірі 41 622,36 грн., що становить 10% від початкової вартості об’єкта іпотеки, перераховуються на депозитний рахунок Відділу комунальної власності та земельних відносин №37320004003106 в УДКСУ Житомирської області, МФО 811039, код ЄДРПОУ 25308153.

Ознайомитись з об’єктом можна в робочі дні за місцем його розташування.

Заяви на участь в аукціоні приймаються за адресою: Житомирська обл., м.Бердичів, пл. Центральна, 1, Відділ комунальної власності та земельних відносин Бердичівської міської ради (к. 75). Кінцевий термін прийняття заяв – 24.07.2015 р. Додаткова інформація про продаж об’єкта за тел.: (04143) 2-21-51, час роботи: з 8.30 до 17.30 (крім вихідних).

Аукціон буде проведено 28 липня 2015 року об 11.00 за адресою: Житомирська обл., м. Бердичів, пл. Центральна, 1, у приміщенні виконавчого комітету Бердичівської міської ради (к. 32).