Додому НОВИНИ Влада і громада Голова районної ради Софія Томашевська привітала з Днем народження Почесного громадянина Бердичівського...

Голова районної ради Софія Томашевська привітала з Днем народження Почесного громадянина Бердичівського району

940
ПОДІЛИТИСЬ

11 вересня свій День народження відзначив Почесний громадянин Бердичівського району Пархомчук Володимир Миколайович. Привітати іменинника завітали голова районної ради Софія Томашевська, Старосолотвинський сільський голова Віктор Овчаренко та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віктор Лащук.

Володимир Миколайович – знана і шанована у своєму селі та в районі людина. Пройшов нелегкий трудовий шлях, починаючи головним ветеринарним лікарем, дійшовши до директора СТОВ “Старосолотвинська птахофабрика”, неодноразово обирався депутатом районної та сільської рад. За своє плідне життя був нагороджений трудовою відзнакою “Знак пошани”, грамотами та Подяками.

Вітаючи зі святом іменинника, голова районної ради вручила йому привітальну адресу та квіти, побажавши міцного здоров’я, чистого неба, активного довголіття та невичерпної енергії.

Також Володимир Пархомчук разом із гостями переглянув фільм про відзначення 400-річчя села Старий Солотвин та поділився спогадами про прожиті роки, які були щедрими як на щасливі, так і тривожні миті, але завжди були осяяні вірою у щасливе майбуття Бердичівського району та всієї України.