Додому Колонка редактора Дебати навколо баяна.

Дебати навколо баяна.

711
ПОДІЛИТИСЬ

На черговій сесії міської ради депутати розглянули більш як 50 питань. Але основні дебати розгорнулись навколо виділення коштів на придбання двох дороговартісних баянів для музичної школи. Одні вважали, що це не на часі, інші аргументували необхідність придбання тим, що учні музичної школи беруть участь у престижних міжнародних конкурсах і потребують якісних інструментів.
Після гарячих суперечок було прийнято компромісне рішення – виділити кошти на один баян.

chornousЮвілей людини праці!
В Пасхальний день 12 квітня виповниться 80 років мешканцю села Кикишівка Миколі Лаврентійовичу ЧОРНОУСУ.
В свій час його механізована ланка по вирощуванню цукрових буряків вражала всю область своїми результатами. Микола Лаврентійович був новатором у цій галузі і знав найменші нюанси і примхи цієї непростої технічної культури. Він особисто сіяв, рихлив, підживлював, проводив обприскування та збирав солодкі корені. Вирощування цукрових буряків – це була його стихія і любов, які відповідали йому взаємністю. І тому закономірними стали для Чорноуса чотири ордени за працю та звання “Заслужений механізатор України”.
Саме такі прості роботяги як Чорноус та його колеги створювали колись ту матеріально-технічну базу України, яку потім інші поділили, продали, приватизували, часто забуваючи тих, хто орав, сіяв, збирав чи будував, давши їм в насмішку так звані ваучери чи сертифікати.
Але наш іменинник, незважаючи на всі перипетії сьогодення, вірить в щасливе майбутнє своїх земляків і зустріне ювілей в дружному родинному колі.
Вітаємо Вас, шановний!

Бердичівлянки – чемпіонки області!
Нещодавно в Палаці спорту “ЛАВ”, при підтримці департаменту сім’ї, молоді і спорту ОДА та допомозі благодійного фонду Анжеліки Лабунської, відбувся чемпіонат області з баскетболу серед дівчат 1998-1999 років народження.
В змаганнях взяли участь команди з Житомира, Попільні, Романова, Лугин, Коростеня та Бердичева.
В напруженій боротьбі перше місце здобули бердичівлянки, вихованки ДЮСШ ім. Віталія Лонського (тренер-викладач Катерина Побережна).
Вітаємо!

Володимир Кравченко.