Додому НОВИНИ Влада і громада День журналіста України

День журналіста України

750
ПОДІЛИТИСЬ

6 червня в великій залі міського Палацу культури ім. Шабельника відзначили своє професійне свято Бердичівські журналісти.

Завдяки наполегливій праці членів Бердичівської міськрайонної організації “Національної спілки журналістів України” для майстрів пера та слова вперше було влаштовано святковий концерт за участю колективів та артистів міського будинку культури, під час якого було нагороджено переможців конкурсу журналістської майстерності ім. Леоніда Козінчука. Участь у конкурсі мали змогу взяти всі бажаючі, від юних письменників до професійних майстрів журналістики власні здібності учасники проявляли у таких номінаціях:

– “Місто чотирьох культур” – матеріали від національних діаспор, які проживають у місті Бердичеві;
– “Кращий репортаж”;
– “Журналістське розслідування”;
– “Люди навколо нас” – мистецтво інтерв’ю;
– “Живи і квітни наш Бердичів” – матеріали, котрі прославляють Бердичівщину;
– “Сила слова”. Соціально-значущий матеріал (той, який вплинув на ситуацію або допоміг у вирішенні проблеми);
– “Олімпійський вогонь” – кращий спортивний репортаж;
– “Кращий фоторепортаж року”;
– “Майстер блогосфери”;
– “Проби пера” – твір на вільну тему (для школярів).

IMG_1717_1На урочисту подію завітали голова районної ради Максим Самчик, заступник голови районної ради Олена Рудик. Максим Самчик привітав присутніх зі святом та від імені Бердичівської районної ради нагородив грамотою та грошовою винагородою за особистий внесок у інформаційний простір Бердичівщини, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди 50-річного журналістського трудового стажу Валентину Медведєву, за незламний характер, мужність і силу волі нагороджено учасника творчого конкурсу журналістської майстерності ім. Леоніда Козінчука Дениса Іванченко. Також Максим Самчик вручив грамоту студенту ЖДУ імені Івана Франка Сергію Косюченку (Бердичівський район, село Скраглівка) – одному з авторів буктрейлеру на книгу Михайла Пасічника “То біла гарячка Росії”, який здобув “золото” у номінації “Ігровий буктрейлер” на ІІ Всеукраїнському фестивалі буктрейлерів і промороликів “Book fashion”.

В свою чергу голова райдержадміністрації Едуард Томашевський вручив грамоти редакторам місцевих видань, а заступник міського голови Валентина Адаменко передала від мера вітання та солодкий величезний торт для усіх журналістів нашого міста.

Прес-служба районної ради

IMG_1702_1

IMG_1728_1

IMG_1741_1