Додому НОВИНИ Дитячий відпочинок розпочався!

Дитячий відпочинок розпочався!

854
ПОДІЛИТИСЬ

Літній відпочинок учнів Маркушівської загальноосвітньої школи I-III ступенів розпочався з подорожей та екскурсій до міст Козятина та Вінниці завдяки сприянню ТОВ “Кусто АГРО Фармінг” по програмі “Дбаємо про майбутнє”, присвяченої Дню захисту дітей. Школярі виїхали із села Маркушів в сучасному комфортабельному автобусі до міста Козятина Вінницької області. Вони ознайомились з новим обладнанням елеватора Кусто АГРО. Також дітей пригостили смачним морозивом та джерельною водою.

Приємним шумом вулиць та чудовою природою школярів зустріла Вінниця. Далі маршрут пролягав через кафе “Слов’янський базар”. Усі смачно пообідали і в гарному настрої пішли на екскурсію по місту від парку Горького до площі Театральної. Також учні побачили вежу Соборну, відвідали краєзнавчий музей, собор і підійшли до набережної “Рошен”. Цікаво, змістовно розповідала екскурсовод про культурні та історичні місця міста Вінниці. У парку Горького учнів та вчителів сфотографовано професійним фотографом і в кінці екскурсії кожному школяреві вручено фото на пам’ять про поїздку.

Радісні, переповнені емоціями учні ознайомились в ігровому центрі “Рошен” з процесом виготовлення цукерок, історією фабрики “Рошен”. З великим задоволенням учні та вчителі брали участь у грі-квесті в ігровому центрі “Рошен”.

На набережній “Рошен” школярі гарно провели час зі шкільною родиною, милувалися чудовим фонтаном, фотографувалися на згадку.

Представники від Кусто АГРО в кінці екскурсії вручили учням подарунки.
Усім школярам та вчителям дуже сподобалась екскурсія. Вона була корисна, цікава, пізнавальна. Яскраві враження від екскурсії назавжди залишаться у серцях дітей. Тому вихованці та вчителі Маркушівської  загальноосвітньої школи  I-III ступенів висловлюють щиру вдячність за спонсорську допомогу в організації та проведенні поїздки компанії ТОВ “Кусто АГРО Фармінг” та особисто Віязловській Світлані Миколаївні.

Учні Маркушівської загальноосвітньої школи I-III ступенів також побували на екскурсії в місті Бердичеві. З великим інтересом учні відвідали хлібозавод. Під час екскурсії по хлібозаводу познайомились з процесом виготовлення та випічки хліба і хлібобулочних виробів. Школярів пригостили духмяним Бердичівським хлібом та булочками. Після екскурсії діти побували у міському парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка. Вони катались безкоштовно на різних каруселях, бо саме про це подбав благодійник, депутат Верховної Ради України Олександр Васильович Ревега. Школярам було дуже радісно, весело. Вони із задоволенням смакували морозивом і фотографувалися на згадку про екскурсію.

Також учні Маркушівської загальноосвітньої школи I-III ступенів відвідали екологічний центр міста Бердичева. Змістовною і пізнавальною була екскурсія до екологічного центру. Школярі познайомились з різними видами рослин і дізнались, як їх потрібно доглядати. А найголовніше – берегти природу і примножувати її багатства.

Екскурсія до міста Бердичева учням Маркушівської загальноосвітньої школи I-III ступенів дуже сподобалась і запам’яталася на все життя.

Н.В. Попова,
заступник директора з виховної роботи
Маркушівської загальноосвітньої школи I-III ступенів.