Додому ІНФОРМАЦІЯ ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

412
ПОДІЛИТИСЬ

Товариство з обмеженою відповідальністю “Бердичівський хлібозавод” підготувало доповнення до документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Об’єкт господарювання, на який розроблюються документи для отримання дозволу на викиди, розташований за фактичною адресою: 13304, Житомирська область, м. Бердичів, вул. Червона, 4, тел./факс (04143) 46211/45856.

Згідно до вимог Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” документи подаються на реєстрацію у державні органи, уповноважені відповідно до закону видавати документи дозвільного характеру, у Житомирську обласну санітарно-епідеміологічну станцію та Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області.

Зауваження підприємств, установ, громадських організацій та окремих громадян, щодо наміру отримати дозволу на викиди для суб’єкта господарювання, повинні направлятися на адресу міського голови Бердичева за адресою: площа Центральна, 1.

Обсяг виконання матеріалів для отримання дозволу на викиди розроблено відповідно до Постанови КМУ № 302 від 13.03.2002 р. та “Інструкції про загальні вимоги до оформлення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян-підприємців”.