Додому НОВИНИ Незабутні враження про столицю України.

Незабутні враження про столицю України.

825
ПОДІЛИТИСЬ

Нещодавно вихованці КНЗ “Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів” здійснили поїздку до столиці нашої Батьківщини. Місто-герой Київ зустрів майбутніх випускників приємним шумом вулиць та щедрим дощиком. Але це не псувало настрій молодим людям, адже більшість з них до Києва прибули вперше. У вікна комфортабельного автобусу, який ніби пропливав поміж суєтливих легковиків, діти милувались панорамою мегаполісу. Біля Майдану Незалежності, де у квітах та свічах закарбувалась нова історія України, автобус стишив хід. Обличчя дівчат та хлопців стали не по-дитячому серйозними, у кожного з них защеміло серце…

Вихованці нашого закладу завжди мріяли побачити на власні очі будинок Верховної Ради України “під куполом”, відчути дух робочих буднів народних депутатів.

Як виявилось, сесійний будинок Верховної Ради є не тільки важливим осередком політичного життя країни, а й величною архітектурною пам’яткою нашої столиці. З перших хвилин екскурсії діти були вражені красою та масштабами величної будівлі. Екскурсія сесійним будинком Верховної Ради України почалася з розповіді про історію його зведення та найголовніших подій, які відбувалися у ВР. Вихованці мали змогу побачити одну з головних прикрас Парламенту – надзвичайно чудову картину “Державотворення”. Учні виявили бажання сфотографуватися на фоні цієї картини.

Учні пригадали основні засади діяльності єдиного законодавчого органу України, його структуру, основні завдання та повноваження. Екскурсовод відмітила гарний теоретичний рівень знань вихованців школи-інтернату та залишилась дуже задоволеною від спілкування з молоддю.

Годі й казати, що екскурсія до Верховної Ради України залишила спогади не тільки на численних фотокартках, а й у серцях.

Збуджені, переповнені емоціями діти продовжили подорож по Києву. Далі маршрут пролягав через McDonalds. Всі смачно пообідали і в гарному настрої поїхали до Київського зоопарку. У зоопарку була можливість гарно провести час великою шкільною родиною та помилуватися яскравими представниками тваринного світу.

Цей день був надзвичайно корисним, цікавим та пізнавальним. Яскраві враження від екскурсії назавжди залишаться у серцях наших вихованців. Тому вони висловлюють щиру вдячність за спонсорську допомогу в організації та проведенні поїздки благодійному фонду “Майбутнє обираємо разом”, особисто його керівнику Юрушевій Єлизаветі та дирекції школи-інтернату.

Побережнюк О.П.,
Морозовська Л.Л.,
вихователі 11-х класів.

IMG_4655_1IMG_4657_1IMG_4716_1 IMG_4684_1