Додому НОВИНИ Олімпійський урок в школі №11

Олімпійський урок в школі №11

1148
ПОДІЛИТИСЬ

Олімпійський рух – грандіозне явище, що об’єднує народи всіх континентів. Сучасні олімпійські ігри перетворилися на істинно епохальні заходи – свята миру, дружби і прогресу, гармонії тіла і духу, величі розуму і справедливості, вони стали школою освіти і виховання, способу життя та самоствердження, до якої долучаються представники всіх країн. Кожна людина, пов’язана з олімпійським рухом, є хранителем олімпійського духу й олімпійських цінностей. Любов до спорту об’єднує людей у всьому світі.

Традиційно і в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 навчальний рік розпочався з проведення “Олімпійського тижня” , присвяченого Дню фізкультури та спорту. Весь тиждень в школі проходили бесіди на олімпійську тематику, спортивні ігри та змагання, учні початкової школи малювали малюнки на спортивну тему.

10 вересня вчитель фізичної культури Наталія Мельник провела спортивне свято “Олімпійський урок” для учнів 4-х класів. Вчитель привітала усіх присутніх віршованими рядками про спорт, а учні розповіли про користь ранкової гімнастики та спорту загалом. На святі був присутній видатний футбольний тренер, Почесний громадянин міста Бердичева Леонід Степанович Копитко, який розповів учням про свій життєвий та нелегкий шлях тренера. Наталя Олександрівна доповнила виступ Леоніда Степановича презентацією “Бердичів спортивний”, де повідомила про змагання, які проводяться в місті: стрибки у висоту пам’яті В.О. Лонського, турнір з боксу на призи Володимира Кличка, футбольні турніри пам’яті Анатолія Пузача та на честь Леоніда Копитка.

Учні змагалися в естафетах з елементами футболу. За вправність та гнучкість Леонід Степанович подарував учасникам естафети футбольний м’яч. Присутні директор школи Андрій Марківський та заступник директора з виховної роботи Валентина Кучерява висловили подяку Леоніду Копитку за активну участь у залученні шкільної молоді до занять спортом. Цей тиждень для учнів школи №11 запам’ятається як чудовий і багатогранний олімпійський світ, в якому панує краса і велич, боротьба і сила духу, вирій почуттів.

Демчук Т.В., класний керівник 4-Б класу.

IMG_6733_1