Додому НОВИНИ Влада і громада Подарунки від Ревеги.

Подарунки від Ревеги.

575
ПОДІЛИТИСЬ

Літо – найсприятливіша та найбажаніша пора для відпочинку, екскурсій, розваг. Так хочеться гайнути якомога далі від міського шуму та суєти на море, до лісу чи парку, поніжитися на сонечку, подихати чистим повітрям, похлюпатися у воді і, зрештою, просто відволіктися від щоденних  проблем.

Таку нагоду нещодавно отримали родини учасників АТО міста Бердичева. За сприяння народного депутата України Олександра Ревеги (“Блок Петра Порошенка”), їм було організовано екскурсію до національного дендрологічного парку “Софіївка”, що в м. Умань. Штучні скелі, гроти, альтанки, грайливі водоспади, шлюзи, каскади, рідкісні види рослин та безліч квітів – це далеко не весь перелік того, що  залишиться в пам’яті родин яскравою подією.

Софія Яремчук.


Відділ освіти Бердичівської райдержадміністрації висловлює щиру подяку народному депутату України Олександру Васильовичу Ревезі за сприяння та організацію екскурсійної поїздки в м. Київ до Верховної Ради учнів старших класів загальноосвітніх шкіл Бердичівського району, які протягом навчального року були активними учасниками районних та обласних олімпіад і конкурсів.

Це була дуже повчальна і цікава екскурсія, в ході якої її учасники ознайомились з історією українського парламентаризму, видатними творцями історії України, зробили безліч фотографій.

Щиро вдячні народному депутату.

З повагою, відділ освіти Бердичівської РДА.