Додому НОВИНИ Влада і громада Прийом громадян народним депутатом Олександром Ревегою

Прийом громадян народним депутатом Олександром Ревегою

897
ПОДІЛИТИСЬ

Дотримуючись слова, даного виборцям 63 виборчого округу, народний депутат України Олександр Ревега активно співпрацює як з місцевими громадами Житомирщини, так і з кожним мешканцем зокрема. В окрузі постійно діють п’ять громадських приймалень народного депутата України, куди жителі округу звертаються зі своїми проблемами та пропозиціями. Поряд з тим, парламентар систематично проводить особисті прийоми громадян, під час яких кожен безпосередньо може звернутися до свого обранця.

Черговий особистий прийом громадян 22 березня Олександр Ревега провів у смт. Гришківці. Допомагали депутату голова селищної Ради Ірена Лісова та помічник-консультант Софія Томашевська.

Зі своїми проблемами та ініціативами до народного депутата звернулися понад два десятки мешканців селища. Люди просили сприяння у вирішенні питань працевлаштування, лікування і реабілітації, ряд звернень стосувалися господарських проблем та конфліктів, зверталися також з проханням про матеріальну допомогу.

Одними із перших потрапили на прийом до депутата представники відділення юних шахістів, нещодавно відкритого на базі районної ДЮСШ в Гришковецькій гімназії. Тренер з шахів – Подольська Зорина Комолівна розповіла, що діти з великим бажанням і цікавістю відвідують заняття, а бажаючих вчитися гри в шахи виявилося на багато більше, ніж очікувалося, тому виникла нагальна потреба в інвентарі та методичній літературі. Знаючи, що Олександр Васильович постійно сприяє розвитку спорту, є спонсором чисельних змагань та турнірів, що проходять на Бердичівщині, вирішили звернутися по допомогу саме до нього. І не помилилися, оскільки отримали схвалення і підтримку народного депутата.

Також на особистий прийом прийшли представники однієї із релігійних конфесій – парафіяни костелу Святої Агнеси, розташованого поряд з гімназією. Люди просили народного депутата допомогти із завершенням будівництва паркану навколо костелу. Олександр Ревега обіцяв свою допомогу у вирішенні цього питання.

Уважно вислухав народний депутат і представників поштового відділення смт Гришківці. Працівники відділення розповіли, що приміщення, в якому вони надають послуги понад трьом тисячам населення потребує капітального ремонту, також важко листоношам доставляти пресу та посилки, оскільки сумки важкі, а відстані, які доводиться долати за день, доволі немалі. Тому, аби полегшити їхню працю, поштарям вкрай необхідні нові велосипеди. Варто зазначити, що вже по обіді, жінки отримали три новенькі велосипеди, а помічнику депутата було дано доручення підготувати звернення стосовно виділення коштів на ремонт поштового відділення.

Були серед відвідувачів і ті, хто прийшов зі словами подяки на адресу свого обранця. Так, зокрема, директор Гришковецької гімназії подякував за спонсорську допомогу, виділену Олександром Ревегою, на заміну десяти вікон спортивної зали навчального закладу.

Серед іншого, жителі Гришковець звернулися до депутата з проханням придбати пилосос для дитячого навчального закладу, допомогти у вирішенні проблеми виникнення стихійних звалищ та смітників, що виникають на окремих вулицях селища, розчистити стару величезну липу по вулиці Корольова, допомогти у розв’язанні господарського конфлікту по вулиці Спартаківській, чотири родини, серед яких і родини учасників АТО, попросили допомоги у придбанні дров, ряд прохань стосувалися матеріальної допомоги, допомоги на лікування та отримання безкоштовної медичної консультації у провідних кліках столиці.

Жодне звернення не залишилося без уваги Олександра Ревеги. Значна частина вирішувалась відразу, по ряду питань було дано доручення помічнику – Софії Томашевській, підготувати звернення відповідним органам. Частину питань народний депутат взяв під особистий контроль.

А вже по завершенню прийому Олексаандр Васильович зустрівся з депутатським корпусом та виконавчим комітетом Гришковецької селищної ради, активом селища. В ході зустрічі народний депутат відзвітувався перед громадою про свою депутатську діяльність, обговорив перспективи розвитку селища, виклав своє бачення реалізації державних програм, спрямованих на громаду та пообіцяв підтримку важливих ініціатив на рівні Верховної Ради України.