Додому НОВИНИ Влада і громада Про результати конкурсного відбору учасників ІІІ фази спільного Проекту Європейського Союзу та...

Про результати конкурсного відбору учасників ІІІ фази спільного Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток орієнтований на громаду”.

625
ПОДІЛИТИСЬ

Нагадуємо читачам, що Бердичівський район серед восьми інших районів  області, став учасником ІІІ фази спільного Проекту  Європейського Союзу та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток орієнтований на громаду” і тому, чотири сільські ради,  пройшовши конкурсний відбір, можуть стати учасниками спільного Проекту та отримати   співфінансування на реалізацію чотирьох мікропроектів.

30 грудня 2014 року у рамках проведення Проекту у департаменті економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництвава Житомирської облдержадміністрації відбулося засідання комісії по  відбору сільських рад Бердичівського району для участі в проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІІ”. Від Бердичівського району у  засіданні брали участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради Лариса Савенко та начальник відділу  будівництва та архітектури районної державної адміністрації, головний архітектор району Ніна Клименко, які обрані  координаторами Проекту від району.

Заявки для участі у конкурсному відборі від Бердичівського району подали одинадцять сільських рад, а саме: Андріяшівська, Бистрицька, Буряківська, Великонизгірецька, Красівська, Никонівська, Осиківська, Радянська, Рейська, Скаківська, Хажинська.

Координатор проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” в Житомирській області Олег Процик ознайомив членів комісії із рейтинговою таблицею по відбору  сільських рад  в якій передбачені розділи: опис місцевих рад, рівень соціально-економічного розвитку, водопостачання, стан інфраструктури охорони здоров’я та навколишнього середовища, енергоефективність та стан систем енергопостачання, мотивація до участі у Проекті, готовність до зобов’язань у рамках проекту.

За результатами рейтингових показників конкурсний відбір пройшли та стали учасниками ІІІ фази спільного Проекту  Європейського Союзу та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток орієнтований на громаду”: Хажинська, Рейська, Никонівська та Скаківська сільські ради.

У разі відмови від участі у Проекті перерахованих сільських рад, або не налагодженні співпраці, комісією обрано резерв із трьох сільських рад, а саме: Андріяшівської, Красівської, Бистрицької.

Прес-служба Бердичівської райради.