Додому НОВИНИ Культура Свято весни, любові і жінки відзначили в Бердичеві

Свято весни, любові і жінки відзначили в Бердичеві

608
ПОДІЛИТИСЬ

В загальноміському святкуванні Дня 8 Березня, яке проходило в міському Палаці культури, напевно головними дійовими особами були чоловіки, які добре знають, що таке жінка, це, зокрема, диригент Анатолій Тетьоркін та його колега Юрій В’ялов, ведучий Олександр Боровський, а також Володимир Дуковський, Олександр Кавколюк, Сергій Ігнатенко, Ігор Недашківський, і звичайно, народний депутат України Олександр Ревега, міський голова Василь Мазур, який вітальною листівкою привітав іменинниць та депутати міської і обласної рад.
Піднесеному настрою жінок сприяли їх теплі і щирі вітання, жартівливі репризи та як завжди, прекрасні номери митців мистецтва нашого міста.

4_1В цей же день в гарнізонному Будинку офіцерів своїх жінок-військовослужбовців вітали квітами, подяками і грамотами воїни-артилеристи на чолі з їх командиром Андрієм Маліновським.

А ось в центрі “Промінчик” подарунками, піснями, віршами і танцями матерів вітали начальник міського управління праці та соціального захисту Олег Павліківський, депутат міської ради Юлія Лефтер, композитор Олесь Коляда та співачка Тетяна Щенявська. Не забули і директора центру Тимофія Клима, який відзначив свій день народження.

З нагоди Дня 8 Березня було також відкрито художню виставку “Жінка надихає” в музеї історії Бердичева. Спілка вільних художників і народних майстрів “Вернісаж” та викладачі художньої школи порадували жінок Бердичівщини своїми творами, в яких оспівано жінку-весну.

З самого ранку 8 березня члени громадського об’єднання “Вибір Бердичева” на чолі з Олексієм Ястремським, вручили квіти жінкам центральної міської лікарні та їх пацієнткам.