Додому НОВИНИ Влада і громада Термінове засідання комісії ТЕБ і НС

Термінове засідання комісії ТЕБ і НС

415
ПОДІЛИТИСЬ

Голова Бердичівської райдержадміністрації Едуард Томашевський скликав термінове, позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Надзвичайно важливим і, по суті, єдиним питанням, яке розглянула комісія, було питання про надзвичайну ситуацію природного характеру, викликану внаслідок опадів у вигляді крупного граду (діаметр 20 мм і більше).

Едуард Томашевський повідомив, що за наявною на час засідання інформацією, ситуація по енергозабезпеченню в районі керована та зазначив, що першочерговим завданням влади є визначення ступеню завданих природним явищем збитків та їх термінове усунення.

Члени комісії після доповідей і обговорень вирішили рекомендувати головам сільських та селищної рад створити комісії, на підставі заяв громадян провести обстеження житлових будинків на наявність пошкоджень, завданих внаслідок негоди (граду діаметром 20 мм і більше), яка сталася 21 вересня 2017 року. Керівникам бюджетних установ, відділів і секторів райдержадміністрації, підприємствам дано вказівку здійснити моніторинг стану споруд і будівель соціальної сфери та надати інформацію про завдані пошкодження та збитки.

З урахуванням усіх пропозицій, члени комісії прийняли одноголосне рішення.

Наразі усі служби працюють у посиленому режимі.

Прес-служба райдержадміністрації.