Додому НОВИНИ Влада і громада У Скраглівському ДНЗ “Дошколярик” відкрито нову групу

У Скраглівському ДНЗ “Дошколярик” відкрито нову групу

750
ПОДІЛИТИСЬ

15 вересня у Скраглівському дитячому навчальному закладі “Дошколярик” урочисто відкрили другу молодшу групу для діток від 3 до 4 років. Це довгоочікувана подія як для малечі, так і для батьків. Адже садочок зможе прийняти ще додатково 25 дітей. Серед гостей, які прийшли на  свято відкриття були представники влади, депутати, духовенство, меценати ну й звичайно, ті для кого відкривали садок, найменші мешканці громади, а також їхні батьки. Малюки продемонстрували свої таланти, подарувавши гостям захоплюючу концертну програму.

Перерізати символічну стрічку запросили Народного депутата України Олександра Ревегу, голову районної ради Софію Томашевську, голову райдержадміністрації Едуарда Томашевського.

Отець Андрій освятив приміщення нової групи й благословив усіх діточок та їх батьків.

Завідуюча садочком Марія Требільська щиро подякувала усім, хто допоміг з відкриттям нової групи, особливу подяку отримав Олександр Ревега адже за його сприянням було залучено близько 300 тис. грн. державних коштів на соціально-економічний розвиток. Також за кошти районного та сільського бюджету, спонсорської допомоги в садочок закуплено нові меблі, постільну білизну та іграшки.

Прес-служба районної ради