Додому НОВИНИ Влада і громада Я – прогресівець, і цим все сказано…

Я – прогресівець, і цим все сказано…

767
ПОДІЛИТИСЬ

Сьогодні ПАТ “БМЗ “Прогрес”, переживши непрості часи, продовжує розвиватися, приділяє увагу якості продукції, яка задовольняє вимоги замовників. Продукція підприємства користується попитом не тільки в Україні, а й в Казахстані, Німеччині, Італії та інших країнах Європи.

ПАТ “БМЗ “Прогрес” володіє багаторічним досвідом в області виробництва фільтрувального, сушильного, ємкісного обладнання. Обладнання марки “Прогрес” знайшло широке застосування в екологічній, хімічній, гірничо-рудній, вугільній, металургійній та інших галузях промисловості. Баштові, горизонтальні, стрічкові фільтрпреси, дискові і стрічкові вакуум-фільтри та інша продукція експлуатуються на підприємствах майже 30 країн світу.

Гарантією якості продукції є діюча сертифікована система управління якістю, яка відповідає високим вимогам Міжнародного Стандарту.

Слід відзначити колектив цеху № 57 ливарного заводу, де виготовляється литво, металоконструкції, дискові вакуумні фільтри. В цеху працює майже 300 робітників таких професій, як формувальник, обробник, заливальник металу, землероб та інші.
Варто нагадати, що ПАТ “БМЗ “Прогрес” неодноразово ставав лауреатом Всеукраїнських конкурсів.

На сьогодні 5 працівників нагороджено грамотами міськвиконкому, 10 робітникам присвоєно звання “Почесний ветеран заводу”, 20 працівників занесені на Дошку Пошани.


Слово-роздум директора Ігоря Щесняка

Кожен рік, зустрічаючи своє професійне свято, колектив машинобудівного заводу “Прогрес” підсумовує зроблене, робить нотатки на майбутнє. Ветерани ж, які віддали підприємству свої знання, досвід, сили, згадують роки, що минули, передивляються старі фотографії і, напевне, кожен з них відчуває, що він та його покоління несе історичну відповідальність за долю нашої країни, зокрема, свого колективу, славетного заводу “Прогрес”. Вони – не свідки, а активні учасники всього, що відбувалося на заводі. І яке це щастя, що усі їхні зусилля не пропали марно, навпаки, вони досягли мети. І рідний завод, який став їхньою долею, гордістю і сьогодні живе і працює, нарощує потужності.

Це ж який треба мати виробничий, творчий потенціал, щоб пережити гіперінфляцію, вистояти під час економічної кризи… А прогресівці, на відміну від інших, вистояли, вижили, зберегли підприємство, яке свій відлік починає з далекого 1880 року. Впродовж усіх років, підприємство, яке розпочиналося з невеличких майстерень, розвивалося, насичувалося новим обладнанням, на якому працювали закохані у свою справу прогресівці, які раз і назавжди обрали не тільки робітничу професію, а, що найголовніше, присвятили своє життя заводу, стали його невід’ємною часткою.


Шановні колеги!

Низький уклін вам за те, що в наших нелегких економічних умовах ви продовжуєте примножувати славетні трудові традиції, а ваш неабиякий досвід дає можливість освоювати нові ринки збуту, впроваджувати перспективні напрями виробництва та передові сучасні технології, оновлювати технологічну базу.

Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю! Зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра, впевненості у завтрашньому дні і нових трудових звершень!

Ігор Щесняк, генеральний директор ПАТ “БМЗ “Прогрес”.

Бригада слюсарів по складанню металоконструкцій: Віктор Сидорчук, Сергій Корбут, Сергій Ременюк, старший майстер Петро Беззубець, бригадир Петро Півень, Петро Мельничук, Степан Король.

Слюсарі механоскладального цеху на фоні дисково-вакуумного фільтру: Віктор Просюк, Володимир Лисак, Юрій Свердел, Анатолій Лисенко, Михайло Мудрук, бригадир Анатолій Штаюнда.
Бригада токарів Руслан Омельчук, Вадим Михайленко, Олег Шумило.
Електрозварники: Михайло Регета (працює на заводі з 1976 року), Михайло Гапчук.