Додому НОВИНИ Атестація кулінарних виробів

Атестація кулінарних виробів

639
ПОДІЛИТИСЬ

10 лютого делегація з району відвідала Бердичівське вище професійне училище, що знаходиться на території села Великі Низгірці.

Училище є навчально-виховним державним закладом, який забезпечує здобуття професійних знань і оволодіння робітничими професіями такими як: тракторист-машиніст, слюсар, водій, кухар, кондитер, офіціант, оператор комп’ютерного набору, адміністратор та багато інших.

На сьогоднішній день в училищі навчається 316 учнів, а це переважно жителі міста Бердичева та району.

1038_1Голова районної ради Максим Самчик, його заступник Олена Рудик, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Наумчук, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Лариса Савенко, депутат районної ради Віктор Лащук, ділові партнери СТОВ “Урожай” с. Скаківка мали можливість разом із атестаційною комісією оцінювати кулінарні шедеври випускників училища, майбутніх кваліфікованих кондитерів ІІІ розряду.

Кожен майстер чи майстриня кулінарної справи презентували дві приготовлені страви із тіста, а саме: торти, тістечка, пиріжки, рулети, кекси, налисники. Учні по черзі коротко розповідали про технологію приготування страв та першоджерела якими користувалися. Крім того присутні могли ознайомитись з інструкційною технологічною картою в якій розміщено рецепт приготування та зображення готового кулінарного виробу, а представники кафе “Жолудь”, які теж були присутні на заході, мали можливість приглянутись до молодих майстрів кулінарної справи з метою їх працевлаштування.

Директор ліцею Тетяна Поліщук ознайомила членів делегації з навчально-виховним процесом ліцею. Представники району відвідали навчальний корпус, машинно-тракторний парк та майстерні училища та отримали задоволення від корисно проведеного часу.

1045_1