Додому ІНФОРМАЦІЯ Бердичівський МВ УМВС України в Житомирській області закликає.

Бердичівський МВ УМВС України в Житомирській області закликає.

1598
ПОДІЛИТИСЬ

Шановні бердичівляни та гості району!

7-9 травня на Бердичівщині заплановано проведення низки урочистостей та інших заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У цей період міліція району продовжуватиме працювати у посиленому варіанті несення служби і відповідно вживатиме необхідних заходів безпеки задля підтримання правопорядку, а також попередження небезпечних ситуацій під час проведення запланованих урочистостей.

Відтак правоохоронці звертаються до громадськості: вирушаючи 7-9 травня у місця проведення масових заходів, не беріть із собою громіздких речей (валіз, габаритних сумок тощо), які можуть викликати підозри щодо вмісту та безпечності. У такому разі ви і ваші речі будуть оглянуті правоохоронцями.

Слід також пам’ятати, що День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – урочисте свято для всіх українців. Тож участь у святкуванні братимуть усі без виключення громадяни, незалежно від політичних поглядів і уподобань. Аби уникнути недоречних конфліктів, намагайтеся не користуватися небажаною та неоднозначною з погляду українського суспільства символікою або ж такою, яка може спровокувати зайві хвилювання серед учасників заходів.

Водночас правоохоронці просять жителів Бердичівщини та гостей нашого району із розумінням поставитися до посиленої роботи міліції у цей період, адже ці заходи спрямовані, у першу чергу, на недопущення ситуацій, які можуть загрожувати вашій безпеці, і відзначення пам’ятних дат у спокійній обстановці.

Давайте докладемо спільних зусиль для забезпечення правопорядку на Бердичівщині!

Бердичівський МВ УМВС України
в Житомирській області.