Додому НОВИНИ Влада і громада Бердичівські оперативники затримали крадія електрокабелю

Бердичівські оперативники затримали крадія електрокабелю

528
ПОДІЛИТИСЬ

Поліцейські встановили причетність 29-річного місцевого жителя до крадіжки електричного кабелю у райцентрі. Триває досудове розслідування.

До чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшла заява про крадіжку 255 метрів електрокабелю, що знаходиться на балансі одного із місцевих підприємств. Провід пролягав у підземному каналі, саме звідти його й витягнув злодій.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, слідчі встановили, що крадіжку вчинив 29-річний місцевий житель. Чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що виявив на закинутій території незакритий колодязь, через який і вчинив крадіжку. У нього вилучили викрадене.

PM345image002– Чоловік вже раніше був засуджений, наразі його перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів, – повідомив начальник Бердичівського ВП ГУНП Роман Зайцев. – Відповідно до чинного законодавства йому загрожує покарання у вигляді штрафу або громадських чи виправних робіт, піврічного арешту або позбавлення волі на строк до 3 років.

Бердичівський відділ поліції
ГУНП в Житомирській області