Додому НОВИНИ Влада і громада Бердичівські поліцейські затримали магазинних злодіїв

Бердичівські поліцейські затримали магазинних злодіїв

552
ПОДІЛИТИСЬ

Дільничні інспектори встановили, що крадіжку продуктів харчування та горілчаних виробів з крамниці у с. Швайківці вчинили двоє жителів цього ж села. Триває досудове розслідування.

До Бердичівського відділу поліції звернувся 57-річний приватний підприємець, який повідомив про крадіжку продуктів харчування та горілчаних виробів з його магазину.

На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисники потрапили у крамницю, відігнувши металеві грати та розбивши віконне скло. Вартість викраденого товару склала 3000 гривень.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Згодом поліцейські встановили, що крадіжку вчинили двоє односельчан підприємця, віком 27 та 40 років. Вони у скоєному зізнались. Чоловіки пояснили, що зважилися на крадіжку, бо їм “дуже закортіло випити та закусити”.

Правоохоронці вилучили у них викрадену ковбасу, яку селяни заховали у мішку на полі. А от 12 пляшок горілки горе-злодії встигли випити.

– Наразі триває досудове розслідування, у ході якого чоловіків також перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території села та району. За чинним законодавством їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, – прокоментував т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Валерій Кравчук.

Бердичівський ВП ГУНП
в Житомирській області