Додому НОВИНИ Влада і громада Водій “Опеля”, який у Бердичеві вчинив ДТП на АЗС, перебував у нетверезому...

Водій “Опеля”, який у Бердичеві вчинив ДТП на АЗС, перебував у нетверезому стані

541
ПОДІЛИТИСЬ

17 листопада у м. Бердичеві автомобіль “Опель Омега” в’їхав в електронний інформаційний покажчик на одній з автозаправних станцій. Унаслідок пригоди постраждали водій та двоє його пасажирів. Усі троє перебували у стані алкогольного сп’яніння. Інші обставини з’ясовуються в рамках досудового розслідування.

Про ДТП на автозаправній станції, в якій постраждали люди, до Бердичівського відділу поліції повідомив перехожий-очевидець.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група і карета “швидкої”. Попередньо було з’ясовано, що близько 14 години водій автомобіля “Опель Омега”, 36-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку центру міста, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та на швидкості в’їхав в електронний інформаційний покажчик вартості палива на АЗС.

Наслідок ДТП керманич отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Медична допомога знадобилася і двом його пасажирам, 28-ми та 36-річним жителям райцентру, в яких діагностовано закриту черепно-мозкову травму та забої.

– За результатами експертного дослідження, водій автівки та його пасажири перебували у нетверезому стані. Усі обставини дорожньої пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває проведення низки призначених експертиз, – розповів начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

PM276image001

Водночас правоохоронці наголошують: як би впевнено не почував себе водій, що вжив алкоголь, але, сівши за кермо у нетверезому стані, він автоматично стає потенційним злочинцем.

Відтак, шановні керманичі! Не ризикуйте даремно ні своїм, ані чужим здоров’ям і життям. Пропустивши чарку-другу, подбайте про надійне місцезнаходження свого автомобіля і пройдіться пішки до місця вашого проживання або скористайтеся послугами таксі. Прогулянка на повітрі вам точно не завадить, а самі ви убережетеся від зайвих неприємностей і бід.

Бердичівський ВП ГУНП
в Житомирській області