Додому НОВИНИ Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця” у Великих Низгірцях

Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця” у Великих Низгірцях

814
ПОДІЛИТИСЬ

З 4 квітня 2016 року волонтери Великонизгірецької загальноосвітньої школи беруть активну участь ХІ акції Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”, яка спрямована на збір коштів для закупівлі медичного обладнання в реанімаційне відділення дитячої лікарні.

Досить часто люди роблять добрі справи тихо й не публічно, допомагають іншим, але не афішують це. Але волонтерська та благодійна діяльність не можуть залишатися непоміченими. Волонтери школи здійснюють збір коштів серед учнів та педагогів, організовують різноманітні благодійні ярмарки у рамках цієї акції.

Хочемо виразити щиру подяку усім небайдужим, хто долучився до акції “Серце до серця”: учням, батькам, жителям села Великі Низгірці, працівникам сільської ради, пошти, будинку культури, магазинам, підприємствам, колективу меблевого цеху, Білику Володимиру Анатолійовичу.

100_4566_1Особливі слова подяки хочемо сказати доброчинцям в особі керівника ПП “М’ясний двір” Рижаку Олександру Івановичу, без якого ми не змогли б зібрати таку значну суму. Для нас велика честь, що ви, любі друзі, виявили бажання присвятити свій час та дали кошти і з любов’ю приєдналися до волонтерів Великонизгірецької школи, котрим не байдуже здоров’я наших дітей.

Просимо і надалі не залишатися осторонь, сподіваємося на вашу щирість та співпрацю.

Учнівський та педагогічний колектив
Великонизгірецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів