Додому НОВИНИ Влада і громада Відбулася ветеранська конференція

Відбулася ветеранська конференція

678
ПОДІЛИТИСЬ

Напередодні Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана в Україні Бердичівська районна рада ветеранів провела чергову VIII звітно-виборчу конференцію.

На заході були присутні голова райдержадміністрації Е.Є. Томашевський, голова районної ради К.В. Мулярчук, депутат Житомирської обласної ради В.П. Сухораба, голова та заступник голови районної ветеранської організації В.Й. Жабко і В.М. Кроснік, член президії обласної ради ветеранів, голова міської організації ветеранів С.С Железняк, голови первинних ветеранських організацій, ветерани, керівники відділів і управлінь, що надають соціальні послуги у районі, сільські голови.

У ході конференції з доповіддю виступив голова Бердичівської районної ради ветеранів В.Й. Жабко. Володимир Йосипович звітував про роботу організації за чотири роки, акцентував увагу на проблемах ветеранської організації, зокрема, щодо відсутності належного телефонного зв’язку з членами і підопічними ветеранської організації. Також подякував спонсорам, меценатам, керівництву району за співпрацю, розуміння і надання матеріальної допомоги ветеранам.

Керівництво Пенсійного фонду в місті Бердичеві і Бердичівському районі, Бердичівської центральної районної лікарні і територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відповіли на запитання і надали учасникам конференції роз’яснення та методичну допомогу у вирішенні соціально-побутових та матеріальних питань, які турбували ветеранів.

На VIII звітно-виборчій конференції було обрано керівний склад районної ради ветеранської організації. ЇЇ знову очолив Володимир Йосипович Жабко, заступник – Валентина Мечиславівна Кроснік.

Прес-служба райдержадміністрації.

SL746820_1 SL746825_1