Додому НОВИНИ Влада і громада Військовослужбовці військової частини – польова пошта в3231 озброїлися лопатами, сокирами, граблями та...

Військовослужбовці військової частини – польова пошта в3231 озброїлися лопатами, сокирами, граблями та вирушили “до бою!”

865
ПОДІЛИТИСЬ

Цієї суботи, 16 квітня, уся Україна відзначала День навколишнього середовища. Свято запроваджено ще у 1998 році згідно із Указом Президента України “Про День довкілля” № 855/98.

Відтак, щорічно, у третю суботу квітня громадські організації, підприємства, державні установи і просто небайдужі громадяни виходять на вулиці міст, щоб подбати про навколишнє середовище. Саджають дерева, збирають сміття, очищають водойми, усіляко поліпшують естетичний вигляд довкілля.

SAM_7857_1Не відцуралися від природоохоронних заходів і військовослужбовці Збройних Сил України. Озброївшись усім необхідним інвентарем, особовий склад військової частини – польова пошта В3231 активно долучився до ініціативної громади м. Бердичева і розпочав проведення заходів із благоустрою приналежної до Бердичівського гарнізону території.

SAM_7869_1Хлопці вапнували бордюри, паркани, казармені та паркові приміщення; фарбували тренувальні снаряди на спортивному майданчику; висаджували, обкопували, розчищали від сухого гілляччя дерева; озеленювали й уквітчували територію військової частини та приналежний до неї простір.

Зближення із природою у військових залишило лише позитивні враження. Захід допоміг морально розслабитися, і навіть здружитися один із одним. Хлопці жартували, сміялися, розповідали різні кумедні історії, ділилися спогадами із дитинства, обмінювалися знаннями із садівництва та дизайнерсько-будівничої галузі. Коротше кажучи, час провели весело, з користю для себе і для природи.

Прес-служба військової частини –
польова пошта В3231