Додому Вітання Вітаємо з ювілейним днем народження

Вітаємо з ювілейним днем народження

576
ПОДІЛИТИСЬ

mudrevsk19 березня директору Державного підприємства “Бердичівське лісове господарство” Олександру Миколайовичу МУДРЕВСЬКОМУ – 50!

Шановний Олександре Миколайовичу!

Стежина, якою у привітнім отчий дім приходить вранішнє сонце, Ви вирушили у великий світ.

І взяли з собою у доросле життя успадковані від батька та матері доброзичливість і совість, любов до праці і наполегливість у досягненні мети.

А Ваші молоді крила, Олександре Миколайовичу, виросли і зміцніли в рідному поліському краї. Саме ті роки, мов стигле колосся, увібрали в себе творчу думку і збагатили неоціненним досвідом молодого спеціаліста, а згодом вмілого й наполегливого керівника. Та головне – зігріте повагою людей, з якими довелося працювати, з якими гуртом долали труднощі і раділи вагомим досягненням.
Нині, можна впевнено сказати, що скрізь, куди б доля не проводила Вас на роботу, Ви запам’ятались добрими справами та відповідальністю: і у вирі напружених буднів головного інженера, і на посаді директора.

Так мудро доля звеліла, Ви очолили ДП “Бердичівське лісове господарство”, як справжній господар, що вірно служить зеленим багатствам, вивели його в когорту надійних підприємств-лідерів.

Бажаємо, щоб прийдешні роки всміхалися Вам щасливими днями в родині, в роботі, врожаїлися гарними плідними справами, а в серцях людей відгукувалися любов’ю та вдячністю.

З роси та води Вам, Олександре Миколайовичу!

З повагою, колектив ДП “Бердичівське лісове господарство”.