Додому НОВИНИ Влада і громада Гідне майбутнє дитини – обов’язок кожного дорослого

Гідне майбутнє дитини – обов’язок кожного дорослого

544
ПОДІЛИТИСЬ

“Якщо твої плани розраховані на рік – сій жито, якщо на десятиліття – саджай дерево, якщо на віки – виховуй дітей”, – беззаперечна народна мудрість, що відображає важливість ролі дорослих, зокрема батьків, у вихованні дітей.

Відповідно до Указу президента від 30.05.1998 року в Україні щороку першого червня відзначають День захисту дітей. Цей день вважається своєрідним закликом громадян звернути увагу на необхідність оберігання, дотримання прав та свобод дітей: на життя, свободу думки і релігії, а також на освіту, відпочинок і дозвілля. В усіх куточках Батьківщини в перший день літа щороку відбуваються різноманітні святково-розважальні, культурно-виховні заходи.

Не винятком став і 2016 рік. Так, у переддень міжнародного свята, яке відзначають в більш ніж тридцяти країнах світу, в актовій залі Бердичівської районної державної адміністрації відбувся урочистий захід з відповідними атрибутами: конкурсами, майстер-класами і звичайно ж подарунками. Співробітники Бердичівського МРВ КВІ та неповнолітні засуджені, що перебувають на обліку, з радістю відгукнулися на запрошення спеціалістів Бердичівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, долучившись до загального святкування, присвяченого дітям із соціально-незахищених родин. Під час по-літньому теплого та яскравого концерту юні артисти Бердичівського району демонстрували захопленим глядачам свою майстерність у виконанні вокальних та хореографічних, досконально продуманих номерів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Маленьким талантам вдалось подарувати усім присутнім незабутні емоції, а їх виступи стали справжньою окрасою свята. За щасливе дитинство відповідаємо ми, дорослі, які зобов’язані піклуватись, поважати та захищати права дітей. Хочеться звернутись до усіх батьків з проханням пам’ятати про це не тільки сьогодні, щоб кожного наступного дня оберігати, любити, опікуватися підростаючим поколінням, у спільній співпраці об’єднавши зусилля заради майбутнього кожної дитини – у подальшому добропорядних, право свідомих та гідних громадян незалежної, демократичної держави, якою є Україна.

О.В. Новіцька, фахівець із питань
соціальної роботи Бердичівського
МРВ КВІ УДПтС України в Житомирській області

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA