Додому НОВИНИ Влада і громада “Декларування доходів у 2016 році” – такий брифінг провели у Бердичівській ОДПІ

“Декларування доходів у 2016 році” – такий брифінг провели у Бердичівській ОДПІ

450
ПОДІЛИТИСЬ

В Бердичівська ОДПІ відбувся брифінг. У брифінгу взяв участь заступник начальник інспекції Геннадій Дубовик та журналісти.

На початку зустрічі Геннадій Павлович зазначив, що пріоритети нашої роботи залишаються незмінними, це – якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу.

Найактивніше учасники брифінгу обговорили питання декларування громадянами доходів, отриманих у 2015 році та визначення податкових зобов’язаннь як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору. Особливості, які впливають на отримання права на податкову знижку та терміни подання декларацій.

Фахівці податкової надають роз’яснення щодо порядку заповнення податкових декларацій та інформують про послуги, які надаються у Центрі обслуговування платників, який функціонує при Бердичівській ОДПІ за адресою: м. Бердичів, вул. Б. Хмельницького, 24а, зал №3. Геннадій Дубовик також зазначив, що з метою створення сприятливих умов для виконання громадянами свого конституційного обов’язку та поліпшення рівня обслуговування платників працює сервіс Державної фіскальної служби, що дозволяє громадянам заповнювати і направляти декларації про майновий стан і доходи через Інтернет. Утім, для користування такою послугою платнику слід отримати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

На завершення брифінгу представники засобів масової інформації відзначили важливість інформування громадян про обов’язковість декларування доходів до 1 травня цього року та сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору, а заступник начальника Бердичівської ОДПІ Геннадій Дубовик подякував присутнім представникам ЗМІ за співпрацю.

Бердичівська ОДПІ