Додому НОВИНИ Доброта і милосердя – шлях до кращого майбутнього.

Доброта і милосердя – шлях до кращого майбутнього.

841
ПОДІЛИТИСЬ

21 травня до Бердичівської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів завітали аніматори БМГО “Фенікс”, які провели захоплюючу святкову вечірку для дітей-сиріт. Такі благодійні заходи відбуваються регулярно, аніматори та їх керівник роблять все можливе для того, щоб порадувати та розвеселити вихованців школи-інтернат.

На “Дискотеці Майстер Клас” діти познайомилися з найкрутішими діджеями та танцюристами країни “Disney” – Міккі та Мінні Маус. Під час вечірки школярики багато рухалися, танцювали драйвові танці та співали улюблені пісні. Діти веселились і посміхались, вони були у захваті від такої вечірки. Після кожного конкурсу дітлахи аплодували один одному і голосно кричали, що саме вони найкращі, найрозумніші та найслухняніші діти. Також у кінці програми діджеї обрали короля і королеву дискотеки, ними стали випускники початкової школи.

Тим часом вихователі з посмішкою спостерігали за цим дійством. Усі були задоволені. Директор школи-інтернат Тарнопольська Лариса сказала: “Я дякую активістам БМГО “Фенікс” за їхню працю і за те, що вони не забувають про нас, по можливості приходять до нашого закладу та дарують свою теплоту, любов та турботу дітям”.

Як добре, що серед нас є небайдужі люди, які віддають таким дітям частинку свого серця та душі. Ми всі потребуємо милосердя, це почуття, яке переможе зло, змінить нас, змінить світ, який нас оточує. Коли люди беруть участь у добрих справах, вони об’єднуються та стають одним цілим.

Катерина Бойко,
юнкор Школи Журналістики “Фенікс”.

nX5mTHovFiI lW-vbFhenkw C1FVYKOohK8 dquPXOwoXyw hvcQA3vtviU j0XEeHJT5_4 8lsDBllylXg BSmgTk3K1rY