Додому НОВИНИ Влада і громада Дякуємо за підтримку!

Дякуємо за підтримку!

808
ПОДІЛИТИСЬ

Чи задумуємося ми хоч інколи над такими поняттями як доброта, милосердя, благодійність? Мабуть, в наш час все частіше і частіше. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Мова йде про нашого постійного спонсора – ТОВ “Агро-Райгородок” на чолі з його директором Валерієм Анатолійовичем Барановським.

Протягом минулого року ми отримали відчутну благодійну допомогу в поповненні матеріальної бази нашої школи (підведення струму до кожної парти в кабінеті фізики – 10 000 грн.), новорічні подарунки для кожного учня закладу – 9 800 грн.
Цей навчальний рік теж розпочався приємним сюрпризом від підприємця (встановлення дверей аварійного виходу школи – 4 600 грн.).

Впевнені, що Ваш приклад, Валерію Анатолійовичу, стане показником і для інших керівників підприємств села. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію, віддачу себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування і уваги. Сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.

З повагою, колектив Райгородоцької ЗОШ.