Додому НОВИНИ Влада і громада Журналіст – професія важлива

Журналіст – професія важлива

935
ПОДІЛИТИСЬ

Своє професійне свято журналісти відзначають 6 червня, у найкращу, найніжнішу, найспівочішу пору року. Ця професія – одна з найважливіших. Ми усі живемо в інформаційному просторі завдяки журналістам, їх сумлінній, активній, творчій праці.
Слухаємо радіо, дивимось телевізор, за чашечкою кави читаємо свіжі газети. Взнаємо новини про життя міста, країни, світу протягом всього дня. “Володієш інформацією – володієш світом” – проголошує народна мудрість. А журналісти їдуть, летять, ідуть, поспішають за новою інформацією в школи, на виробництва, спортивні майданчики, офіси, до військових частин, у лікарні, релігійні, соціальні заклади, до простих людей, до героїв… Усі галузі життя охоплюють своєю цікавістю і увагою та видають людям цікаву інформацію.

У Бердичеві працюють гарні, розумні журналісти, більшість з них з чималим досвідом і молодь активна, енергійна, завзята, талановита. Кожен журналіст закоханий в свою професію, прикипів до неї усім серцем і душею.

Усі 6 місцевих газет добре зарекомендували себе, кожен читач вибирає собі свою газету і не одну. Містяни полюбляють своє радіо, чекають на його нові випуски.
ТРК “ВІК” працює на високому професійному рівні, знайомить з важливими подіями у місті і районі, а без цього ми не уявляємо нашого життя.

У Бердичеві видається обласний благодійний журнал “Бердич”, серйозний, змістовний, гарно ілюстрований, це справжній літературно-мистецький, краєзнавчий альманах.

Виходить в Бердичеві польськомовна газета “Мозаїка Бердичівська”.

Вітаємо зі святом!