Додому НОВИНИ Бізнес Завжди якісно у «Три млина»

Завжди якісно у «Три млина»

235
ПОДІЛИТИСЬ

Якісна робота та відповідальне ставлення до переробки зерна давно зробили це ім’я відомим не лише у нашому місті. Валерій Примак та його підприємство ТОВ «Три млина» на вулиці Зоряній давно не потребують додаткової реклами.

Власну справу цей бердичівський підприємець розпочав ще два десятиліття тому. Добре налаштоване обладнання з потужністю переробки до 500 тон зерна на місяць, відповідальне ставлення до справи – і вервечка людей та приватних сільгоспвиробників потяглась до цієї мукомельні. Адже що є головним у будь-якому бізнесі? Так, якість та прийнятна ціна. А ціна тут завжди була привабливою. Ми зустрілись із власником борошномельно-круп’яного виробництва в його затишному кабінеті.

– Так, саме два десятиліття тому все розпочалось. І завжди головним нашим пріоритетом була не гонитва за прибутком, а уважне ставлення до якості, – розповідає Валерій Анатолійович. – Наша продукція представлена на полицях торгових точок Бердичева. Є також власна точка з продажу на міському ринку.

Як й інші підприємства подібного плану, мукомели на Зоряній виробляють борошно вищого, першого, другого ґатунків, манку, висівки пшеничні. І все це – із зерна замовника. Але що є зручним, так це те, що замовник отримує перероблений товар у той же день, як надав зерно. Та ще й у тій пропорції, яку потребує. Тут проводять експрес-аналіз зерна та за мінімальними цінами переробки видають замовнику готовий продукт.

– Нещодавно нашим колективом було розроблено та запущено у виробництво новий різновид борошна, – продовжив розповідь Валерій Примак. – Це борошно здорового харчування. Для цього борошна ми створили окрему торгову марку – «Три млина», щоб кожен бердичівлянин міг легко розрізнити наш продукт серед інших. До речі, продукцію готуємо до продажу на власній фасувальній лінії, для зручності пакуємо борошно в пакети та мішки по 2, 5, 10, 25 та 50 кг.

Епідемія коронавірусної інфекції показала, що більшість наших громадян, як стало очевидно, використовують у харчуванні хлібопекарські вироби вельми низької якості. Хоч і пишуть виробники на етикетках про використання борошна вищого ґатунку, але різними хитрощами та хімічними додатками досягають високої білизни борошна, не турбуючись при цьому за здоров’я споживача.

Що ж пропонує новий продукт від «Трьох млинів»? Це борошно за рахунок технологічних новацій покращує процес травлення, позитивно впливає на судини та роботу серця, протидіє засвоєнню шкідливого для організму холестерину, підтримує оптимальний рівень глюкози в організмі та виводить токсини, шлаки та солі важких металів.

До речі, перейти на покращене харчування дуже просто – сучасні хлібопічки всього за півтори години випечуть вам хліб із цього борошна. Ми провели невеличкий експеримент: спекли хліб із «Трьох млинів» та порахували його собівартість. І були приємно здивовані, адже він виявився дешевшим, ніж у магазині! Рецепт смачного хліба від торгової марки «Три млина» шукайте на 8 сторінці нашої газети.

До уваги читачів: оптом борошно можна придбати за адресою м. Бердичів, вул. Зоряна, 32.

Анатолій ГОРОБЧУК.