Додому НОВИНИ Влада і громада Залучили правопорушників до участі в акції.

Залучили правопорушників до участі в акції.

628
ПОДІЛИТИСЬ

21 серпня 2015 року співробітниками Бердичівського МРВ КВІ УДПтС України в Житомирській області було ініційовано та організовано окультурення та прибирання прилеглої території біля пам’ятників Героям, які віддали своє життя за Україну під час проведення антитерористичної операції на сході України та поховані на діючому міському кладовищі в м. Бердичеві. До участі в заході були залучені 2 особи, засуджені до покарання у вигляді громадських робіт, та 4 правопорушника, яким призначено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт.

Безсмертний подвиг молодих людей, які пожертвували своїм життям за незалежність та світле майбутнє України, назавжди залишиться в серцях нинішніх та прийдешніх поколінь. Зазначений захід був організований та проведений з нагоди 24-ї річниці Незалежності України з метою патріотичного виховання осіб, які перебувають на обліку в підрозділі інспекції та на виконання п.11 плану заходів з підготовки та відзначення Дня Незалежності України, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України №788-р від 05.08.2015 р.

В подальшому в ході заходу було організовано вивезення сміття з центральної алеї кладовища. Подібні акції по наведенню порядку і надалі будуть проводитися та безумовно принесуть користь і місцевій громаді, і особам, які задіяні в подібних заходах, так як зазначена діяльність стимулює дотримання належної поведінки з боку правопорушників та засуджених осіб.

О.В. Вдовиченко, в.о. начальника Бердичівського МРВ КВІ
УДПтС України в Житомирській області
майор внутрішньої служби.

IMG_5340_1