Додому НОВИНИ Влада і громада Заохочення бійців 5-ї хвилі мобілізації відбулося сьогодні у військовій частині – польова...

Заохочення бійців 5-ї хвилі мобілізації відбулося сьогодні у військовій частині – польова пошта В3231

906
ПОДІЛИТИСЬ

Під музичний супровід військового духового оркестру та урочистий виніс бойового прапору частини на плацу військової частини – польова пошта В3231 сьогодні відзначали з нагоди звільнення у запас згідно із Указом Президента України №271/2016 військовослужбовців, призваних у ході 5-ї черги мобілізації.

“На жаль, виконувати свій обов’язок Вам, як і іншим, довелося у доволі складний для нашої країни період. Проте Ви, як справжні чоловіки, безстрашно та мужньо встали на захист української землі…”, – зазначив командир частини, який особисто подякував і потиснув руку кожному, кого нагороджував.

DSCN0554_1Медалі “Захиснику Вітчизни”, подяки і відзнаки командира частини отримали сучасні Герої. Дехто із них стане резервом першої черги, а хтось продовжить служити Батьківщині й надалі, підписавши контракт зі Збройними Силами.

Але який би шлях не обрали захисники, командування частини щиро дякує їм за ратну службу, за те, що не побоялися і чесно виконували свій громадянський обов’язок.

Уже завтра декотрі із сьогоднішніх ще військовослужбовців повернуться додому, у цивільне життя. Та демобілізація не дорівнює інертність і байдужість. Кожен із представників 5-ї хвилі назавжди залишиться сином української армії, яка, чого б то їй не коштувало, обов’язково дійде до перемоги і поверне цілісність своїй країні, єдність своєму народові.

DSCN0601_1 DSCN0606_1