Додому Колонка редактора Затверджено новий склад міськвиконкому

Затверджено новий склад міськвиконкому

528
ПОДІЛИТИСЬ

Затверджено новий склад міськвиконкому
Сесія міської ради 29 березня вперше приймала свої рішення поіменним голосуванням і розпочала свою роботу з уже звичного розгляду депутатських запитів. Зокрема, було розглянуто звернення Володимира Пономарчука щодо судового рішення про призначення його на посаду секретаря міськради.

Заслухали прохання Юрія Сокальського щодо проведення урочистостей по беатифікації ксьондза Владислава Буковинського, який народився в Бердичеві та присвоєння його імені, а також Джозефа Конрада і священників братів Міцкевичів вулицям міста. Було також підтримано провести додаткову погоджувальну раду у вирішенні питання з будинком по вулиці Житомирській, 45.

Будуть думати депутати і майбутнього старої закинутої частини будинку по провулку Пушкіна, 8.

Депутати також вислухавши заступника міського голови Сергія Онофрійчука схвалили подання заявки Європейському інвестиційному банку 300 млн. грн. на відновлення мереж водопостачання та водовідведення.

Після поіменного голосування сесія також затвердила новий склад виконавчого комітету міської ради.

Підтримка військвослужбовців
Розпорядженням міського голови Василя Мазура від 29.03.2016 року №50 “Про здійснення шефства над військовою частиною польова пошта В3231” передбачено активізацію шефської роботи, сприяння у вирішенні соціально-побутових і культурних проблем військовослужбовців, піднесення престижу військової служби. Зобов’язано всі відповідні структури і служби міста активно включитися в цю роботу.

Володимир Кравченко