Додому НОВИНИ Влада і громада Звіт про діяльність народного депутата України Олександра Ревеги у грудні 2015 року

Звіт про діяльність народного депутата України Олександра Ревеги у грудні 2015 року

709
ПОДІЛИТИСЬ

Проведено зустрічей з виборцями – 4, особистих прийомів громадян – 62. За результатами індивідуальних та колективних звернень громадян направлено депутатські звернення та запити на адресу керівників правоохоронних органів, медичних закладів, обласної служби автомобільних доріг з приводу освітлення дороги у селах Рея, Осиково та Хажин), а також Прем’єр-Міністру України та міністру соціальної політики (щодо зміни порядку перерахунку пенсій за віком особам, яким вона була нарахована до 2008 року), міністрам екології та природних ресурсів і аграрної політики та продовольства (щодо термінової розробки механізму визначення екологічного значення водного об’єкту для здійснення нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення – земель водного фонду).

Подано і зареєстровано 5 законопроектів, у тому числі – про доповнення Кримінального процесуального кодексу України положеннями щодо використання поліграфа (детектора брехні), про внесення змін до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо порядку виплати одноразової страхової виплати, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері пожежної безпеки та посилення відповідальності за порушення протипожежних вимог, про забезпечення харчування учнів шкіл.

Надано усні консультації та юридичну допомогу у вирішенні нагальних питань громадян – 12.

Надано особисту грошову допомогу на лікування – 18.

До Дня інваліда – надано грошову допомогу Бердичівській міській організації інвалідів війни та збройних сил України, Бердичівському центру реабілітації дітей-інвалідів “Промінчик”, Бердичівській територіальній організації УТОГ, Бердичівській територіальній організації УТОС.

Надано продуктові набори для пенсіонерів та ветеранів шкіроб’єднання.

Придбано 150 продуктових наборів для малозабезпечених родин Бердичівського району.

Подаровано оргтехніку для 26 та 95 бригад.

Виділено кошти на проведення дитячого шахового Новорічного турніру шаховому клубу “Біла тура”.

До Дня Святого Миколая придбано подарунки для дітей незахищених категорій Бердичівського району.

Придбано новорічні подарунки для всіх дошкільних навчальних закладів Бердичівського району та солодощі для всіх дошкільних навчальних закладів м.Бердичева.

Профінансовано різдвяну тижневу поїздку на Івано-Франківщину 54 дітей (діти учасників АТО, з багатодітних родин, обдаровані діти) м. Бердичева та Бердичівського району.