ПОДІЛИТИСЬ

Вагітність – це особливий період у житті жінки. Кожна мріє випробувати щастя материнства, народити здорового і міцного малюка, бачити, як росте частинка вашого тіла і вашої крові, як посміхається, побачивши знайоме обличчя, як говорить свої перші слова і робить свої перші невпевнені кроки.

28 березня 2016 року у великій залі центральної районної лікарні Бердичівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено зустріч з вагітними жінками району. На захід були запрошені  начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Каплінська Н.Г. та спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану по Бердичівському району Бердичівського міськрайонного управління юстиції Окунь О.М., які ознайомили присутніх із змінами в законодавстві, із призначенням державних допомог сім’ям з дітьми, реєстрацією дитини після народження та інше. Не менш важливим був перегляд соціальних відеороликів про шкідливість куріння для жінок взагалі та в період вагітності зокрема.

У ході зустрічі наголошувалось на те, що народження дитини це дуже велика відповідальність і дуже серйозний крок у  житті. Потрібно чітко усвідомлювати, що дитина потребує догляду, уваги, турботи, а саме головне любові. Природа наділила жінку всіма необхідними якостями, аби виносити і народити дитину, тому необхідно робити все для того, аби вона народилася ЗДОРОВОЮ!

Учасники заходу отримали інформаційні листівки: “Дитина – дзеркальне відображення родини!” та “Державна допомога сім’ям при народженні дитини”.

Усім майбутнім мамам побажали міцного здоров’я, добробуту, довголіття та правильно виконувати одну із найважливіших місій людини на землі – бути МАМОЮ.

Семенюк А.Є.,
провідний спеціаліст БРЦСССДМ