Додому НОВИНИ Влада і громада Людина починається з добра!

Людина починається з добра!

590
ПОДІЛИТИСЬ

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Приємним сюрпризом розпочався 2016 рік у Райгородоцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. За сприяння народного депутата України Олександра Васильовича Ревеги нарешті кабінет фізики обладнано інноваційною технікою – мультимедійним проектором з додатковим сучасним обладнанням. Завдяки цьому учні зможуть відчути, наскільки легше і цікавіше вивчати фізичні закони і явища за допомогою техніки. Адже тепер учні мають можливість проводити досліди з електровимірювальними приладами, так як завдяки нашому постійному невідмовному спонсору директору ТОВ “Агро-Райгородок” Барановському Валерію Анатолійовичу було проведено основні електромонтажні роботи у фізичному кабінеті.

Від імені педагогічного та учнівського колективів дозвольте висловити щиру вдячність за фінансову допомогу, розуміння, багатство душі, тепло Ваших сердець. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам!

Хай щастя завжди супроводжує Вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають.

Хай Вам всім Бог посилає своє благословення за Ваші добрі діла!

Вчитель фізики Півоварчук М.В.