Додому НОВИНИ Літо – пора відпусток

Літо – пора відпусток

916
ПОДІЛИТИСЬ

Літо – пора відпусток, і цей час слід витратити з користю. Але нині відпустки навряд чи приносять відпочинок, бо ж є купа невідкладних справ, які накопичувались протягом року і відкладалися на потім. А час стрімко летить і ось, знову ставати до роботи, – а де ж того часу дістати для себе? Все ж таки, варто хоч раз у рік віднайти можливість потішити себе, розвіятись, змінити обстановку, щоб не перегоріти. Подорожі – саме те, що найбільше допомагає відчути себе щасливим і відновити свої сили.

Нещодавно відволіктись від буденних справ та клопотів членам педагогічного колективу Красівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ц.Л. Посудевського допомогла екскурсія до міста Кам’янець-Подільського. Місто, яке колись майже пів року було столицею України, зараз входить до сімки чудес України. І не дарма – амбіції підтверджуються фактами. Столітні неприступні мури фортеці, турецький міст, обвиті легендами про вози золота, та історичні події, сплелись воєдино на мальовничих узвиссях та товтрах Поділля. Історичний центр міста навіть у жагучу спеку ласкаво зустріне приємною прохолодою домініканських соборів, а золотаві куполи Свято-Георгіївського храму сонячним відблиском посміхнуться та звеселять душу втомленого мандрівника.

Короткий перепочинок, декілька фото на згадку, піша прогулянка по старовинній бруківці і група вирушає у Хотин. Педагогів чекають нові враження та нові історії української землі, які розкажуть мовчазні свідки сивої давнини, епох лицарської звитяги та боротьби за свободу, – фортеці, замки та собори.

Педагогічний колектив Красівської ЗОШ щиро дякує за організацію екскурсії голові профспілкового  комітету відділу освіти Бердичівської райдержадміністрації Лук’янчук Лідії Михайлівні.