Додому НОВИНИ Культура Мої найкращі читачі

Мої найкращі читачі

824
ПОДІЛИТИСЬ

Нам важко навіть уявити світ, в якому немає книги. До неї ми звикаємо з самого дитинства, вона розкриває перед нами дивовижні таємниці життя та дає корисні поради у важку хвилину, вчить нас розуміти самих себе.

Час йде вперед. Ми можемо знайти будь-яку інформацію, кілька разів клацнувши клавішею на телефоні, ноутбуці, будь-якому іншому електронному носії. Все менше в руках у людей стає простих паперових книг. Але завжди будуть люди, які читають звичайну книгу, шелестять сторінками, відвідують бібліотеку.

Кращі читачі Семенівської сільської бібліотеки Вікторія Тарасова, Артем Навроцький, Вікторія Куценко, Юлія Тарасова, Валентин Шпак понад усе люблять читати. Книга для них – це цілий світ, в якому відбуваються неймовірні події. Вона хороший порадник і співрозмовник.

“Я звертаюся до книги, коли мені сумно чи весело, коли я тривожуся або намагаюся знайти виправдання власним вчинкам. Мені цікава поведінка героїв роману, тонкий опис природи, захоплюючий детективний або пригодницький сюжет. Поруч з гарною книгою я стаю кращою, розумнішою, серйознішою”, – розповідає учениця 6 класу Семенівської школи Вікторія Куценко.

Бібліотека – духовний осередок культури, де можна поринути у мандрівку світом нових вражень, знайомств, цікавих книжок і журналів, знайти нових друзів, розкрити свої здібності і таланти. І для кожного знайдеться така книга, від якої не можна буде відірватись. хороші книги і активні читачі будуть у всі часи. читайте книги і будьте найкращими!

Галина Білоус,
бібліотекар Семенівської бібліотеки.