Додому НОВИНИ Влада і громада Нагородження волонтера Олександра Савіна.

Нагородження волонтера Олександра Савіна.

909
ПОДІЛИТИСЬ

26 серпня на ранковому шикуванні у військовій частині – польова пошта В3231 згідно з наказом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України від 20 серпня 2015 року почесним нагрудним знаком “За заслуги перед Збройними Силами України” був нагороджений майор запасу, волонтер, відома у Бердичеві людина, яка чимало робить задля удосконалення обороноздатності нашої країни, – Олександр Володимирович Савін.

Нагороду за вагомий особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій сфері життєдіяльності Збройних Сил України, всебічну підтримку підрозділів Збройних Сил України, що беруть участь у антитерористичній операції у Східних областях України, волонтер прийняв особисто, з гордістю промовляючи: “Служу народу України!”.

Слова вдячності урочисто, на плацу, під звучання військового оркестру та перед усім особовим складом Олександру Володимировичу висловив тимчасово виконуючий обов’язки командира частини полковник Михайло Васильович Мужук: “Нарешті люди згадали про духовні та моральні цінності. Кожен розуміє, що важлива будь-яка його допомога. Почали активно функціонувати благодійні фонди та громадські організації. Вони працюють на благо української армії. З’явилися волонтери, надважливі зараз люди, котрі не байдужі до потреб кожного воїна, який сьогодні стоїть “на передовій”. Найщиріші та найтепліші слова подяки хочеться висловити волонтеру Олександру Володимировичу Савіну. Він особисто та неодноразово допомагав українським військовослужбовцям, які зараз тримають оборону на Сході України. Ми щиро дякуємо Вам за вашу сміливість, ентузіазм, невтомні зусилля, життєдайну енергію, вчасну і таку необхідну допомогу. Народ і армія – єдині. Слава Україні!”.

К.В. Бугайчук, прес-офіцер
військової частини – польова пошта В3231.