Додому НОВИНИ Влада і громада Неземний подарунок після повернення із АТО

Неземний подарунок після повернення із АТО

736
ПОДІЛИТИСЬ

Після повернення 27 вересня із зони проведення антитерористичної операції, командир батареї 1-го дивізіону військової частини – польова пошта В3231 капітан Артем Петрович Корніюк отримав неземний подарунок від своєї дружини. Вона народила йому доньку.

Зустрічати породіллю із пологового будинку тато поїхав разом із військовим оркестром частини, який привітав маму та новонароджену музичним подарунком, відігравши для них декілька тематичних композицій.

– Забираю доньку Дарину. Поки мене не було, дружина сама вибрала ім’я для дитини. Я, звичайно, її підтримав. Це у нас уже друга дівчинка. Зараз дуже хвилююсь, але підтримують бойові товариші із бойовим інструментом у руках, – помітно нервуючи, поділився емоціями Артем.

Ось так, неоголошена війна продовжується, а пліч-о-пліч із нею триває і наше життя. На щастя, воно не припиняє поповнюватися і радісними моментами, що підбадьорюють і дають натхнення й сили не зупинятися на шляху до досягнення довгоочікуваного миру.

Від імені усього особового складу військової частини – польова пошта В3231 ми вітаємо Артема Петровича із успішним поверненням додому та із неймовірно приємним подарунком – народженням другої донечки. Нехай росте україночка здоровою та щасливою, на радість батькам, в ім’я миру та злагоди на українській землі.

К.В. Бугайчук, прес-офіцер
військової частини – польова пошта В3231.

SAM_4675_1SAM_4683_1SAM_4695_1