Додому НОВИНИ Влада і громада Непублічно, але регулярно.

Непублічно, але регулярно.

753
ПОДІЛИТИСЬ

Нещодавно Генеральний штаб Збройних Сил України наказом №514 від 20 серпня 2015 року почесним нагрудним знаком “За заслуги перед Збройними Силами України” нагородив волонтера, директора будмаркету “Стандарт” Коренівського Сергія Анатолійовича.

Нагороду за вагомий особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій сфері життєдіяльності ЗСУ та всебічну підтримку підрозділів ЗСУ, які беруть участь у антитерористичній операції у східних областях України, Сергію Анатолійовичу особисто вручив тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини – польова пошта В3231 Михайло Васильович Мужук.

Директор “Стандарту” людина непублічна та доволі скромна. Тому допомога, яку він регулярно надає ЗСУ, зокрема військовій частині – польова пошта В3231, до цього часу не афішувалася. Натомість, попри постійну загруженість справами, професійну зайнятість і складну економічну ситуацію у країні, Сергій Анатолійович не забуває про армію. Його допомога – це вагома і суттєва підтримка Збройних Сил, що зараз, погодьтесь, необхідна, як ніколи раніше.

К.В. Бугайчук, прес-офіцер
військової частини – польова пошта В3231.

SAM_4120_1