Додому НОВИНИ Влада і громада Несподіваний досвід: духовий оркестр дає концерт у причепі фури

Несподіваний досвід: духовий оркестр дає концерт у причепі фури

1000
ПОДІЛИТИСЬ

У неділю, 22 травня, коли українці вітали один одного із днем “літнього” Миколи, духовий оркестр військової частини – польова пошта В3231 привітав мальовниче село Кам’янку із Днем села.

Зі сходом сонця військовослужбовці зв’язали “вузлики”, спакували інструменти та поїхали на Олевщину, батьківщину призваних під час мобілізації, на особливий період, співслужбовців. Чималий шлях довелося здолати військовим музикантам, під’їхали аж під Рівненську область. Але витрачені зусилля були того варті. Село зустріло оркестрантів веселими розвагами, щирими посмішками, душевною теплотою і… несподівано облаштованою сценою.

Грати музикантам довелося прямісінько у причепі фури, святково прикрашеної жовто-блакитними повітряними кульками. Та екзотичність сцени не стала на заваді професіоналам.

SAM_9164_1Розпочався концерт і імпровізована сцена зазвучала на повну. Звуки різних духових інструментів злилися в єдину чарівну мелодію, одну, другу, третю… Загалом 15 творів для жителів села Кам’янка виконали музиканти.

Новий досвід, вдячна публіка, яскраві спогади залишилися у пам’яті військових артистів від поїздки. Натомість селянам на згадку – прямий доказ того, що навіть тоді, коли у країні триває неоголошена війна, військовий не втрачає самовладання і продовжує саморозвиватися, удосконалювати свою фахову майстерність і піднімати дух цивільного населення.

Прес-служба військової частини – польова пошта В3231

SAM_9090_1SAM_9108_1 SAM_9116_1