Додому НОВИНИ Влада і громада Оперативники викрили молодика, який обікрав рідну бабусю

Оперативники викрили молодика, який обікрав рідну бабусю

763
ПОДІЛИТИСЬ

Працівники Бердичівського міськвідділу міліції встановили, що 25-річний житель району скористався тривалою відсутністю рідної людини та викрав з її будинку 10 тисяч гривень та ікони. Триває досудове розслідування.

Із заявою про крадіжку до міліції звернулася 81-річна жителька с. Швайківки. Старенька розповіла, що з її будинку зникла значна сума заощаджень та церковні образи.

За словами пенсіонерки, близько 3-х місяців вона перебувала на лікуванні, відтак вдома нікого не було. Тепер же, по приїзду, виявила, що в будинку пошкоджене вікно, зі сховку зникли 10 000 гривень заощаджень, а зі стіни – 3 ікони.

Оперативники карного розшуку, провівши низку спеціальних заходів встановили, що крадіжку вчинив 25-річний онук пенсіонерки. Молодик часто навідувався у гості до бабусі та добре знав, де вона зберігає гроші. Скориставшись її тривалою відсутністю, він забрав усі збереження жінки та прихопив з собою ще й ікони.

– Свою провину чоловік не заперечував. Зізнався, що гроші він вже встиг витратити на розваги та алкоголь, – розповів начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – У нього також вилучили залишки дерев’яних рам від ікон, які він продав незнайомцям.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, працівники міліції встановлюють місце знаходження викрадених образів.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Бердичівський МВ УМВС України
в Житомирській області.